Belépés

MACH-TECH 2014 Budapest

MACH - TECH 2014 Budapest. Nemzetközi gépgyártás - technológiai és hegesztéstechnikai szakkiállítás

MACH-TECH Budapest. 2014 május 27-30. között újra megnyitja kapuit a  MACH-TECH és az INDUSTRIAUTOMATION a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban! A MACH-TECH - Nemzetközi  gépgyártás-technológiai és hegesztéstechnikai szakkiállítás, melyet indulása óta dinamikus fejlődés jellemez, a régió második legnagyobb rendezvényéve nőtte ki magát. Az iparág 2013-as seregszemléje a gépipar sokoldalúságát hivatott prezentálni. 

Az IPAR NAPJAI kiállítási csokor egy helyen, egy időben mutatja majd be a különböző ipari területek legújabb termékeit, szolgáltatásait, a legmodernebb technológiákat, rendszereket a gépgyártás-technológiától az ipari automatizálásig, és egyúttal komplex megoldásokat is kínál a kis-, közép- és nagyvállalatok számára.

IPAR NAPJAI

2014. május 27-30.

HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont

 

Visszatekintés - IPAR NAPJAI 2013:

 14.000 szakember az Ipar Napjain

Dr. Czomba Sándor, a Nemzetgazdasági Minisztérium foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára  nyitotta meg kedden az IPAR NAPJAI elnevezésű kiállításcsokrot, amely négy nap után ma zárt be a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban. Az előzetes adatok szerint a két kiállításra és több mint ötven szakmai előadást magába foglaló rendezvényre 14 ezer szaklátogató érkezett.

Magyarország legjelentősebb ipari kiállításain, a MACH-TECH Nemzetközi gépgyártás-technológiai és hegesztéstechnikai szakkiállításon és az INDUSTRIAUTOMATION Nemzetközi ipari automatizálási szakkiállításion ezúttal mintegy 12000 négyzetméteren több mint 350 kiállító vett részt. Hét magyarországi egyetem is a kiállítók között szerepelt az Ipar Napjain most először szervezet „EDU-POINT Egyetemek utcája”-ban.

A kétévente jelentkező MACH-TECH-en az alakítás- és forgácsolástechnológiai szerszámgépek, a kötéstechnika, a szereléstechnika, a robotipar, a felületkezelés cégei, valamint a szerszám és készülékgyártás, a gépkarbantartás, a méréstechnika képviselői állítottak ki. Az ipari biztonságtechnika és a munkavédelem témakörei szintén helyet kaptak a kiállításon. A WELD-TECH szekcióban kollektív bemutatón mutatkoztak be a Magyar Hegesztéstechnikai és Anyagvizsgálati Egyesüléshez tartozó vállalkozások.

A koncepciójában és tartalmában is megújult INDUSTRIAUTOMATION az elektronikai, elektrotechnikai és automatizálási iparban széles körben alkalmazott technológiák legújabb eredményeinek bemutatásával segítette a szakközönség tájékozódását, és az üzleti kapcsolatok ápolását.

A Vásárközpont „A” és „G” pavilonjában felállított Fórum Színpadokon összesen több mint 50 előadás hangzott el. Ezen kívül konferenciát tartottak a kiállítások szakmai partnerei, a Magyar Elektrotechnikai Egyesület, a Magyar Ipari Karbantartók Szervezete, az Elektromosipari Magánvállalkozók Országos Szövetsége, a Magyar Hegesztéstechnikai és Anyagvizsgálati Egyesülés, valamint a Gépipari Tudományos Egyesület.

Mérnöki állásbörze, és munkavédelmi előadás sorozat is szerepelt a programban. Idén először hozták létre az APPLICATION ZONE-t, ahol a MACH-TECH és az INDUSTRIAUTOMATION kiállítói közösen mutatták be termékeiket, szolgáltatásaikat gyakorlati példákon keresztül.

Az idén 6 Nagydíjat, 2 Különdíjat és 5 Elismerő oklevelet adtak át az innovációs díj-pályázatra benevezett cégeknek.

Az Ipar Napjai-t legközelebb 2014 tavaszán rendezi a HUNGEXPO.

Share

Eseménynaptár