Belépés

Partnerünk

Synergic logo

Kiváló minőségű bukósisakban motorozz te is!

Az oldal ajánlása

Ha hasznosnak találta weboldalunkat, ajánlja másoknak is!

Üdvözöljük a Hegesztésportálon!

Főoldal

A magyarországi hegesztő társadalom magas színvonalú munkát végez, ami többek között az összefogásnak köszönhető. Ha a hegesztő szakemberek nem segítenének egymáson, akkor ez a színvonal egyre lejjebb csúszna. Sokszor viszont nehézkes lehet ez a segítségkérés/nyújtás különböző kommunikációs és ismeretségi problémák miatt. Az ilyen jellegű problémák kiküszöbölésére hoztuk létre a hegesztésportált, ahol a hegesztéssel foglalkozó szakemberek(hegesztőtől a hegesztőmérnökig)gondolatokat cserélhetnek, hasznos információkra lelhetnek, értesülhetnek a hegesztés tudományának legújabb vívmányairól, munkát kereshetnek és adhatnak, kapcsolatokat építhetnek, stb. Reméljük, hasznosnak találja a weboldalt, kellemes böngészést kívánunk!

 

Munkavállalóknak

Amennyiben Ön hegesztéssel foglalkozó szakember, és munkát keres, ezen az oldalon érdemes körülnéznie. Regisztráció nélkül is böngészhetőek az álláshelyek és a hirdetésben megadott elérhetőségeken felveheti a kapcsolatot az állást kiíró hirdetővel. Amennyiben regisztrál, akkor kitöltheti a személyes adatlapját, amelyet a rendszerünk önéletrajzként kezel és egy kattintással jelentkezhet a kiírt álláshelyre.  

 

Cégeknek

Ha Önnek, illetve cégének munkaerőre van szüksége, árajánlatot akar kérni, vagy éppen adni, vagy bármilyen szakmai hirdetést szeretne feladni, akkor jó helyen jár. Regisztráció után minden opció elérhetővé válik.

 

Fórum

A fórumot abból a megfontolásból hoztuk létre, hogy a hegesztő szakemberek meg tudjanak vitatni szakmai kihívásokat, meg tudják hallgatni más szakember véleményét és ezzel segítsenek egymásnak. Amennyiben valamilyen szakmai probléma merül fel és szeretne segítséget kérni, akkor egy új téma indításával ezt megteheti.

 

Hasznos

    A munkánk során gyakran előfordul, hogy megakadunk valamilyen információ hiánya miatt, pedig annak ismeretében lényegesen egyszerűbb lehetne a dolgunk. Ilyen jellegű problémákban nyújt segítséget a „hasznos” oldalunk, ahol lehetősége nyílik előmelegítés, varrattömeg számításra, szótár használatára és néhány kidolgozott technológia áttanulmányozására. Az oldal folyamatos bővítés alatt áll, hogy minél szélesebb körben használható legyen.

 

Tudástár

A Hegesztésportál csapata a jövőt a fejlődésben látja, ha lemaradunk és megállapodunk egy szinten, akkor elveszítjük versenyképességünket, ami hanyatláshoz vezet. Ezért érdemes figyelemmel kísérni a legújabb technológiai vívmányokat, mert a mai napig jelentős fejlődésen megy át a hegesztés tudománya. A tudástárban különböző publikációkat találnak, melyek folyamatosan bővülnek, ezzel segítve a fejlődést.

 


Hegesztésportál Team! 

Share

Fotópályázat

Szavazás

Eseménynaptár